skip to Main Content
Postare Pe Blog, Cel Mai Bun Moment Pentru Publicare
Postare pe blog, cel mai bun moment pentru publicare
SEO
1. Mentenanța WordPress, 5 sfaturi pentru un website la cel mai înalt nivel
2. Guest posting, ghidul complet pentru bloggeri în 2020
3. Postare pe blog, cel mai bun moment pentru publicare
4. Monetizare pentru blog, 15 metode profitabile și dovedite

Postare pe blog, cel mai bun moment pentru publicare. Vrei să știi cel mai bun moment pentru a publica o postare pe blog pentru trafic maxim, comentarii și distribuiri pe rețelele sociale?

Publicarea la momentul potrivit nu este un substitut pentru o strategie completă de trafic pe blog. Dar, cu siguranță vă poate oferi un impuls considerabil.

În această postare, vom examina datele pentru a descoperi cel mai bun moment pentru a posta pe un blog. Astfel încât, să puteți genera mai mult trafic, comentarii și distribuiri.

Cel mai bun moment pentru a publica o postare pe blog

Când începeți un blog pentru prima dată apare o întrebare comună. Care este cea mai bună frecvență și perioadă pentru publicarea postărilor pe blog.

De-a lungul anilor, diverse studii au analizat datele. Cercetătorii au încercat să afle cel mai bun moment pentru a-ți publica postarea pe blog. Fiecare studiu a avut o direcție diferită. De exemplu, unii au vrut să știe când să obțină majoritatea acțiunilor pe rețelele sociale. Alții au vrut să știe când se pot obține cele mai multe comentarii.

Articole recomandate:

Cel mai bun moment al săptămânii pentru a publica o postare pe blog pentru trafic

Potrivit Kissmetrics, cel mai bun moment pentru a publica o postare pe blog pentru trafic maxim este luni dimineață în jurul orei 11:00. Oamenii își petrec dimineața verificând e-mailurile de lucru și planificând săptămâna. Sunt pregătiți pentru o pauză de cafea. Pot face o privire rapidă pentru a vedea ce este nou pe blogurile lor preferate.

Un studiu realizat de Shareaholic a considerat, luni a fi cea mai bună zi pentru a publica o postare pe blog pentru trafic maxim. Studiul a dezvăluit, că postările de pe blog au cele mai multe vizionări între orele 7:00 și 13:00. Ora de vârf fiind între 9:00 și 10:00.

Este logic ca cititorii de blog să aibă mai mult timp la sfârșitul săptămânii pentru a citi articolul dvs. Pot lăsa, deasemenea, un comentariu semnificativ. În cursul săptămânii, nu vor avea la fel de mult timp să lase un comentariu din cauza angajamentelor de muncă.

Cel mai bun moment al săptămânii pentru a publica o postare pe blog pentru link-uri

Puteți urmări prin conținutul postărilor cât mai multe link-uri către postarea dvs. de pe blog. Studiul Kissmetrics vă recomandă să publicați luni și joi dimineața devreme, de la ora 7:00. Aveți grijă ca link-urile către postarea dvs să fie cât mai calitative.

Cel mai bun moment pentru a publica o postare pe blog pentru acțiuni pe rețelele sociale

Potrivit lui Brian Dean, nici o zi nu este cea mai bună pentru a publica o postare pe blog. Acesta sub aspectul în ceea ce privește acțiunile pe rețelele sociale. Studiul de conținut realizat de Backlinko și BuzzSumo a analizat 912 milioane de postări pe blog. Studiile au constatat că diferențele între zile sunt fosrte mici. Pe alocuri chiar nesemnificative.

Dar un alt studiu realizat de Noah Kagan și Buzzsumo a avut alte concluzii. Potrivit acestui studiu cea mai bună zi pentru publicarea conținutului pentru acțiuni pentru rețelele sociale este marți.

Aceștia au analizat numărul de cote sociale a peste 100 de milioane de articole. Totul, pentru a afla cum s-au distribuit postările de blog pe fiecare rețea de socializare.

Cercetările ulterioare efectuate de TrackMaven în 2017 au dat rezultate diferite. Au descoperit că postările de pe blog publicate duminică au primit cel mai mare număr mediu de acțiuni pe post.

Deci, deși au fost publicate mai puține postări într-o zi de duminică, au obținut mai multe acțiuni. În timp ce postările publicate în zile aglomerate, precum miercuri și vineri, au primit mai puține cote sociale. Ceea ce sugerează că este mai bine să publicăm în zilele liniștite ale săptămânii. Totuși nu este o regulă generală. Prin urmare ai nevoie să-ți urmărești traficul propriu pentru a identifica în timp momentele cele mai potrivite pentru postări.

Există un moment bun din zi pentru a publica?

Cercetarea TrackMaven a analizat peste 65.000 de postări pe blog. Sa constatat că, postările de blog publicate la 15:00 primesc cel mai mare număr de acțiuni pe rețelelel sociale.  Nu există niciun singur moment cel mai bun pentru a publica o postare pe blog. Fiecare studiu dezvăluie diferite zile și ore ale săptămânii care lucrează cel mai bine pentru eșantionul lor de date.

Unele dintre aceste studii sunt puțin depășite, începând din 2011. Multe se concentrează pe corelația dintre publicarea postărilor de pe blog și generarea de acțiuni pentru rețelele sociale.

Deci, unde te duce asta?

Către lipsa reperelor! Ar trebui să vă faceți propriul test.

Deoarece ceea ce funcționează pentru un blog, nu va funcționa pentru altul. De exemplu, Backlinko a constatat că publicarea marți dimineața funcționează cel mai bine. Dar, Ramsay Taplin a găsit alte zile ale săptămânii pentru a-și publica postările pe blog. Acestea sunt marți și miercuri între 9:30 și 11:00.

Așadar, cel mai bun moment pentru a posta pe blog se datorează momentului în care publicul dvs. va interacționa și distribui conținutul dvs. Și singura cale de a găsi asta este prin testare.

Cum să testați cel mai bun moment pentru a posta pe blog

Cel mai bun mod de a găsi timpul de publicare optim pentru postările de pe blogul dvs. este să urmăriți datele dvs. în Google Analytics. Dar dacă acest lucru sună descurajant, un mod mai ușor de urmărit datele este cu MonsterInsights. MonsterInsights este cel mai bun plugin de analiză WordPress.

După ce le-ați configurat, trebuie să instalați ”Custom Dimensions addon”.

Custom Dimensions addon vă permite să urmăriți propriile date personalizate. Apoi să le afișați în panoul de administarre și rapoartele dvs. MonsterInsights. Puteți urmări performanțele categoriilor, etichetelor, autorilor, utilizatorilor și multe altele.

Dar, pentru testul nostru, va trebui să utilizați categoria ”Publicat”. Aceasta, vă permite să urmăriți performanța postărilor dvs. de pe blog pe baza datei și orei publicate. Când configurați dimensiunile personalizate, veți putea începe să construiți o imagine a celor mai bune ore de publicare.

Pentru fiecare postare de pe blog, puteți vedea data și ora publicării sale, plus numărul de vizite (sesiuni).

Fusul orar este o măsură importantă pe care să o integrați în testarea dvs. Verificați MonsterInsights și Google Analytics pentru a afla unde se bazează majoritatea publicului dvs.

Timpul cel mai bun nu funcționează întotdeauna

Ceea ce trebuie să realizezi este că, chiar și cu testarea, timpul cel mai bun nu funcționează întotdeauna. Uneori vei scrie o postare fantastică, o vei publica la momentul optim și nu se întâmplă nimic imediat.

Uneori, când publici într-un moment nepotrivit, o postare poate deveni virală.

Publicarea postării dvs. de pe blog în cel mai bun moment nu înseamnă decât să îi oferiți o mână de ajutor. Aceasta nu este o strategie de trafic reală. Vă recomandăm să citiți și un articol despre optimizarea unui blog.

Moduri de maximizare a postărilor dvs. de pe blog

Acum am eliminat mitul despre cel mai bun timp de publicare. Să ne concentrăm asupra modului în care puteți profita la maximum de postările dvs. de blog. Se poate face dacă vă concentrați pe aceste 3 lucruri:

  1. creați conținut calitativ;
  2. publicați frecvent;
  3. promovați sistematic.

Creați conținut calitativ

Crearea de conținut constant de înaltă calitate este mai importantă decât momentul publicării postării tale pe blog.

De ce? Pentru că postările de pe blog se lipesc.

Odată ce o postare pe blog este publicată și indexată de motoarele de căutare, poate fi găsită oricând. Doar pentru că se publică luni dimineață, nu înseamnă că ai doar câteva ore pentru a avea un impact.

Spre deosebire de Tweet-urile și postările de pe Facebook care dispar din buletinele de știri, postările de pe blog rămân mai mult timp. Puteți obține întotdeauna trafic, backlinks, distribuiri și comentarii.

O atenție specială merită subiectele în trend.

Există cazuri când trebuie să publicați la momentul potrivit. Dacă scrii despre cea mai recentă versiune pentru iPhone, ai dori să publici articolul imediat.

Nu uitați, puteți întotdeauna să vă întoarceți și să vă îmbunătățiți postarea originală pe măsură ce apar mai multe detalii. Dar, asigurați-vă că o publicați la timp!

Creați constant conținut cuprinzător, aprofundat și util pentru audiența dvs.

Publicați frecvent

Pe lângă crearea constantă a conținutului de înaltă calitate, este important să publicăm frecvent postări pe blog. Când publicul dvs. știe că produceți conținut de calitate în mod regulat, vor reveni la ultima postare.

Iată câteva statistici despre bloguri pentru a demonstra asta.

Sondajul anual Orbit Media a dezvăluit că bloggerii care publică zilnic au mai multe șanse să raporteze rezultate mai puternice. Asta dacă comparăm cu bloggerii care publică de mai multe ori pe lună.

Statisticile de la HubSpot arată relevă aceleași concluzii. Companiile care publică peste 16 postări pe blog pe lună obțin aproape de 3,5 ori mai mult trafic decât cele care publică 0-4 lunar.

Puteți crea postări de înaltă calitate în mod constant și le puteți publica frecvent. Astfel, probabil că veți avea mai mult succes cu blog-ul dvs.

Promovați sistematic

După ce publicați conținut frecvent, trebuie să începeți să vă promovați postările de pe blog. Publicarea de conținut de înaltă calitate este doar o parte a blogging-ului. Dacă doriți să experimentați o creștere reală, va trebui să petreceți cât mai mult timp pentru promovarea blog-ului.

Promovarea blog-ului o poți face oricând. Așadar, puteți promova o postare pe blog la câteva luni după ce a fost publicată. Scopul urmărit fiind, revitalizarea interacțiuniii cu aceasta.

În plus, există atât de multe modalități de promovare a postărilor de pe blog-ul dvs. Nu veți rămâne niciodată fără locuri și idei de încercat.

Veți vedea că unele tactici de promovare funcționează mai bine decât altele în nișa dvs. Așadar, va trebui să experimentați și să vedeți care funcționează cel mai bine.

Investiți timp în promovarea postărilor dvs. de blog, mai degrabă decât să vă preocupați când să le publicați.

Concluzii

Ne pare rău, dar nu există cel mai bun moment magic pentru a publica o postare pe blog. Dacă ar exista, poți paria pe ultimii tăi bani că toată lumea ar posta în acel moment.

Prin urmare, trebuie să vă testați propriul program de publicare a blogului. Fiecare nișă și subiect de blog variază ușor. Doar așa puteți vedea ce funcționează cel mai bine pentru dvs.

Dar amintiți-vă, ”timpul de publicare este doar un factor în creșterea blogului”.

Postările de pe blog nu dispar atât de repede ca postările de pe rețelele de socializare. Concentrați-vă pe publicarea constantă a conținutului de înaltă calitate în mod regulat. Apoi, promovarea acestuia prin alte canale pentru a-și maximiza potențialul.

Orice blog necesită serviciile unei companii de hosting. Puteți vedea ce alternative Bluehost pentru hosting WordPress există în articolul dedicat acestui subiect.

This Post Has 0 Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *