skip to Main Content
Găzduire Web Pentru Dezvoltatori, Informații și Opțiuni
Găzduire web pentru dezvoltatori, informații și opțiuni
cPanel/WHM
1. SMTP, modalitatea de funcționare a celui mai utilizat protocol
2. Securitatea cibernetică, cele mai comune amenințări și cum le putem evita
3. XPath, un nou tip de atac de care trebuie să ne ferim
4. Găzduire web pentru dezvoltatori, informații și opțiuni
5. Găzduire Magento
6. Phishing, furturile de identitate
7. Plesk vs cPanel, ce aspecte trebuie luate în considerare
8. Securitate VPS, secretele pe care le poți utiliza în propriul beneficiu
9. Shared hosting, informații și prezentare pentru începători
10. Găzduirea mai multor domenii, opțiuni și furnizori ai acestor servicii
11. Termeni Linux, 10 noțiuni cruciale pe care ar trebui să le cunoașteți

Găzduire web pentru dezvoltatori, informații și opțiuni. În ultimii ani, datorită platformelor CMS precum WordPress, Drupal și Magento, hosting-ul a devenit din ce în ce mai accesibil. Și chiar cei mai puțin avansați din punct de vedere tehnic poat găzdui și edita cu ușurință website-uri.

Din păcate, asta a dus la faptul că cei care oferă servicii de găzduire web își adaptează serviciile la cele mai obișnuite statistici. Aceasta presupune utilizatori începători fără experiență de programare.

Dar, nu pierde speranța!

Există încă o mulțime de companii care oferă servicii de găzduire web de top pentru dezvoltatori. Inclusiv caracteristici precum accesul root și asistență pentru mai multe limbaje de programare.

Ce să căutați atunci când alegeți găzduire web

Care este diferența dintre o găzduire de top de una obișnuită? În esență, nu sunt atât de multe diferențe. În calitate de dezvoltator, îți dorești totuși o găzduire web la un preț decent, cu performanțe bune.

Diferențele încep din control, suportul limbajului de programare și securitate. Și depinde în mare parte de nevoile proiectului tău. Cu cât este mai mare proiectul dvs., cu atât mai importante ar trebui să fie toate aceste caracteristici. Să analizăm cele mai importante caracteristici:

Asistență pentru limbajul de codare preferat

Ca dezvoltator, vă specializați probabil într-unul sau două limbaje de programare sau cadre în general. Cu atât de multe opțiuni, trebuie să vă asigurați că furnizorul oferă suport complet celor pe care le utilizați. PHP este unul dintre cele mai populare acum. Dacă lucrați cu scripturi din partea serverului, cum ar fi Python și Node.js, asigurați-vă că gazda dvs. îl acceptă.

Rapid și de încredere

În timp ce lucrați cu clienții, în special cu cei mai mari, nu puteți pierde timpul la încărcarea lentă a paginilor web. Inclusiv a timpului de oprire. Găzduirea lentă și instabilă te poate face pe tine și munca ta să arătați ieftin. Aceasta va duce inevitabil la lipsa de încredere din partea clienților. Nu mai vorbim de pierderea timpului pentru muncă.

Caracteristici de securitate puternice

Dezvoltarea dvs. web este probabil pâinea și untul dvs. Prin urmare, nu doriți ca acestea să fie furate sau compromise. În timp ce măsurile de securitate se îmbunătățesc în fiecare zi, hackerii îmbunătățesc schemele lor. Ar trebui să căutați un furnizor care să ia securitatea în serios. Oferă protecție DDoS, firewall sau alte soluții personalizate?

Securitatea cibernetică are parte de o atenție sporită din partea dezvoltatorilor. Pentru informații suplimentare puteți vizualiza articolul dedicat despre securitatea cibernetică.

Scalabilitate

Dacă sunteți serios în legătură cu cariera de dezvoltator, probabil că veți lua sarcini și coduri mai mari și mai complexe pentru a scrie. Pe măsură ce compania dvs. sau afacerea dvs. personală evoluează, asigurați-vă că furnizorul dvs. își poate îmbunătăți hardware-ul și funcțiile pentru a se potrivi cu nevoile dvs. Deși găzduirea partajată ieftină poate fi excelentă pentru început, nu doriți să căutați un alt furnizor atunci când vine momentul să faceți upgrade.

Acum că știm ce ne trebuie de la un furnizor de hosting pentru dezvoltatori, să vedem ce am găsit în căutările noastre.

Furnizori de găzduire web pentru dezvoltatori

Aici, fără nicio ordine specială, sunt cele 6 companii care oferă cele mai bune servicii de găzduire web pentru dezvoltatori pe care le-am găsit:

  • Lichid Web (găzduire puternică VPS cu suport deosebit);
  • HostGator (gazduire web pentru dezvoltatori cu tone de tutoriale);
  • InterServer (găzduire bună pentru dezvoltatori cu un preț fix);
  • Bluehost (gamă largă a limbajelor de codare);
  • Hostinger (planuri pentru dezvoltatori cu buget);
  • A2 Hosting (turbo boost hosting pentru dezvoltatori).

Liquid Web, cel mai folosit serviciu de găzduire web

Chiar și cei mai experimentați dezvoltatori se pot confrunta cu probleme tehnice din partea serverului. Evident vor avea nevoie de ajutor pentru remedierea acestora. Când vine vorba de un excelent suport pentru clienți, Liquid Web este regele.

Există un motiv pentru care echipele sale de asistență pentru clienți sunt cunoscute sub numele de cei mai utili oameni în gazduire. Și motivul acesta este simplu, oferă asistență 24/7 prin chat live, telefon, e-mail și bilete.

Atât asistența telefonică cât și cea a chat-ului live vă garantează primul răspuns în doar 59 de secunde. Timpul de răspuns inițial al HelpDesk este de 59 de minute. Și după câteva testări, putem spune că Liquid Web nu minte cu privire la vitezele sale.

Planuri pentru Liquid Web

Liquid Web nu oferă nicio găzduire partajată. Planurile de aici încep de la hosting-ul VPS cloud pornind de la 29 de dolari pe lună. Sigur, VPS este ceva mai scump, dar obțineți un plus de securitate și performanță pentru toate proiectele dvs.

Cu cel mai ieftin plan, veți obține 2 vCPU’s, 2 GB RAM, 10 TB lățime de bandă și un spațiu de stocare SSD de 40 GB. În funcție de proiectul dvs., spațiul de stocare poate părea mic.

Lățimea de bandă aici este întotdeauna limitată la 10 TB pentru fiecare plan de găzduire VPS. Dacă aveți nevoie de mai multă lățime de bandă pentru proiectul dvs., vă recomandăm să alegeți hosting dedicat serverului.

Puteți să vă ridicați hardware-ul la 8 vCPU, 16 GB RAM, 10 TB lățime de bandă și un spațiu de stocare SSD de 200 GB pentru 129 USD pe lună. Dar, din păcate, acest furnizor nu oferă nicio garanție de returnare a banilor.

Liquid Web oferă o mulțime de selecții de sisteme de operare, inclusiv Ubuntu, Debian, Fedora și CloudLinux. Dar nu puteți instala niciun sistem de operare personalizat cu niciun plan VPS.

Limbaje de programare pentru Liquid Web

În ceea ce privește limbajele de programare, acest furnizor acceptă majoritatea acestora. Include Ruby on Rails, JavaScript, Perl, PHP și ASP.NET. Dacă limbajul dvs. de codare este mai important, vă recomandăm să contactați asistența pentru a vă asigura că este disponibil.

Posibilitatea de a clona serverul dvs. este și o opțiune aici. Vă permite să creați un website sau un mediu de dezvoltare pentru a vă testa codurile și aplicațiile în siguranță.

Liquid Web – securitate și viteză îmbunătățite

Singurul ajutor nu este suficient pentru a câștiga un loc pe această listă. Din fericire, serverele Liquid Web sunt deosebit de potrivite pentru utilizarea dezvoltatorilor. Acestea oferă mai multe funcții de securitate și performanță decât vă așteptați.

Una dintre cele mai bune funcții de performanță este, desigur, CloudFlare CDN. Este inclus în pachetul dvs. de găzduire gratuit. Vă permite să vă furnizați datele mai repede indiferent de locul în care ar putea fi utilizatorii dvs.

Pentru a oferi proiectului dvs. o mai bună securitate, Liquid Web adaugă copii de rezervă ale website-ului local și protecție DDoS la fiecare plan. Are chiar propria funcție ServerSecure care transformă serverul implicit într-o mașină de securitate bine ajustată.

În timp ce punctul de preț este puțin mai mare, obțineți un VPS cu tone de funcții de securitate și performanță pentru a vă îmbunătăți serverul. Și suportul de aici este de top.

HostGator, găzduire web excelentă cu o mulțime de tutoriale

HostGator este o alegere generală excelentă pentru dezvoltatori și utilizatori simpli. Acest furnizor echilibrează prețurile și funcțiile pentru a vă oferi cea mai bună ofertă. Oferă servicii de securitate, flexibilitate și migrație gratuită pentru oricare dintre clienții săi.

Asistența de aici este de asemenea disponibilă 24/7 prin chat și telefon live. Însă, din păcate, nu oferă niciun suport prin e-mail. Nu este chiar atât de mare pentru un deal-breaker. Însă, ai un centru de asistență uriaș, plin cu peste 500 de tutoriale video și 680 de articole de asistență.

Prețul Hostgator începe de la 2,75 USD pe lună. Pentru acest preț, veți obține spațiu de stocare nelimitat și lățime de bandă nelimitată. Rețineți însă că acest spațiu de stocare nelimitat este doar HDD, care vă poate încetini proiectul web. Și toate planurile includ un certificat SSL gratuit.

Pentru cel mai avansat plan de găzduire partajat, va trebui să plătiți 5,95 USD pe lună. Îți îmbunătățește SSL-ul la SSL pozitiv, îți oferă un IP dedicat gratuit și un instrument SEO gratuit. Oh, și primiți un nume de domeniu gratuit pentru primul an, când alegeți să cumpărați găzduire anuală aici.

În ceea ce privește performanța, obțineți o garanție de uptime de 99,9%. Am depus această probă la test, iar HostGator a arătat o rată de funcționare de 100% și timpi de răspuns stabili în jur de 290ms.

HostGator, dezvoltatorii sunt bineveniți

Cu HostGator, veți obține garanție extinsă de returnare a sumelor de 45 de zile. Acest lucru înseamnă că veți avea mai mult decât suficient timp pentru a testa acest furnizor pe deplin. Apoi, puteți decide dacă este pentru dvs. sau nu.

Când vine vorba de dezvoltatori, HostGator oferă suficiente instrumente și funcții. Puteți coda în CGI, Perl, Python, Ruby pe șine și mai multe versiuni PHP. De asemenea, are module Curl, CPAN, ImageMagic și alte programe pe care le puteți utiliza.

În ceea ce privește gestionarea sistemului, beneficiați de acces SSH, precum și de posibilitatea de a programa lucrările Cron. Și obțineți peste 75 de scripturi open-source, care pot fi instalate cu un singur click.

HostGator este un echipament complet, care oferă funcții și performanțe excelente atât pentru dezvoltatori cât și pentru utilizatorii noi.

InterServer – Gazduire web la prețuri fixe

InterServer este un furnizor destul de interesant. Are o mulțime de servicii pe care le oferă, cum ar fi VPS, distribuire sau gazduire web dedicată. Dar găzduirea sa partajată are un singur plan care are tot de ce ar avea nevoie un client.

Acest plan costă 5 dolari pe lună sau 4 dolari pe lună (dacă plătiți în avans timp de 3 ani). Pentru acest preț, obțineți spațiu de stocare nelimitat, lățime de bandă nelimitată, copii de rezervă săptămânale și un CDN gratuit CloudFlare. Tot spațiul de stocare este de asemenea SSD, deci vei avea un timp de încărcare mult mai rapid pe toate proiectele tale.

Știm cu toții despre acele perioade în care cumpărați gazduire ieftină, iar apoi trebuie să plătiți prețuri standard, care de obicei sunt de 2-3 ori mai scumpe. Acest lucru nu se va întâmpla la InterServer. Prețul este blocat pe întreaga perioadă de găzduire.

Și puteți trimite un certificat SSL gratuit pe lista de funcții pe care le obțineți. Dacă încă nu sunteți sigur de punctul de preț de 5 USD, InterServer oferă o garanție de returnare de 30 de zile tuturor clienților săi.

InterServer nu oferă niciun fel de domeniu gratuit cu găzduirea sa. În schimb, puteți cumpăra un domeniu cu prețul de până la 1,99 USD atunci când alegeți să găzduiți aici.

Puteți selecta atât sistemul de operare Windows cât și Linux pentru serverul dvs. Spre deosebire de alte locuri, prețul nu va crește pentru opțiunile Windows.

InterServer, Inter-asigurare

Când dezvoltați orice tip de proiect, este ușor să aveți probleme. Uneori această problemă nu este codul dvs., ci mai multe probleme tehnice. InterServer rezolvă asta oferind o caracteristică unică – Inter-asigurare.

În esență, înseamnă că va investiga, detecta și curăța website-urile și conturile compromise sau atacate de hackeri pentru dvs.

Și după cum afirmă furnizorul, sunt experți WordPress, așa că dacă doriți să restaurați un proiect vechi sau să începeți un nou pe acest CMS, InterServer este o alegere excelentă.

InterServer oferă o găzduire puternică, fără sărituri de reînnoire a prețurilor sau alte tactici. Iar pentru prețul pe care îl plătiți, beneficiați de o mare siguranță și timp de funcționare.

Bluehost, o varietate de limbaje de programare

Bluehost este o mare gazdă web pentru dezvoltatori. Oferă planuri ieftine de găzduire (prețurile încep de la doar 2,95 USD / lună) și compatibilitate cu numeroase limbaje de programare.

Dacă utilizați un stil de codare de nișă, există șanse mari ca Bluehost să sprijine unul dintre instrumentele pe care le utilizați. Datorită interfeței CGI a Bluehost, puteți accesa limbaje bazate pe browser cum ar fi ActiveX, Java sau JavaScript.

De asemenea, Bluehost acceptă limbaje de bază de date open-source precum MySQL și PostgreSQL. Dar dacă limbajele de programare la nivel superior sunt zona dvs. de expertiză, aveți libertatea de a utiliza Python, Perl5 și Ruby on Rails.

Desigur, doar sprijinirea diferitelor limbaje nu înseamnă prea mult dacă nu aveți suficiente resurse hardware pentru a le utiliza efectiv. Din fericire, planurile Bluehost includ minimum 50 GB stocare SSD și lățime de bandă nelimitată.

Rețineți că, pentru a obține prețul redus anunțat pe website, trebuie să cumpărați gazduire timp de cel puțin 3 ani.

Serverele sunt, de asemenea, foarte fiabile, cu o garanție de uptime de 99,9% (am găsit cifre mai apropiate de 100%).

Bluehost, totul este inclus

Pachetele de găzduire partajate Bluehost sunt mari economisitori de bani. Planurile vin cu un certificat SSL gratuit, iar înregistrarea domeniului este inclusă pentru primul an.

Iar website-urile dvs. de marketing și SEO nu sunt uitate aici. Primiți 100 de dolari pentru anunțurile Google atunci când cheltuiți primii 25 de dolari. Aceste caracteristici importante pe care de multe ori le-ai fi taxat suplimentar în altă parte!

Bluehost oferă spațiu de stocare SSD rapid, un certificat SSL gratuit și un nume de domeniu gratuit, precum și o varietate de limbaje de programare.

Hostinger, gazduire web ieftină și puternică

Ca dezvoltator, doar pentru că ai nevoi mai precise și specifice decât clientul mediu de găzduire, nu înseamnă că ar trebui să plătești prețuri umflate. Hostinger este o dovadă vie că găzduirea excelentă pentru dezvoltatori se poate face pe un buget. Prețurile sale de găzduire partajate începând de la doar 0,80 USD / lună.

Deși planul de pornire este limitat la stocarea de 10 GB și lățimea de bandă de 100 GB, este totuși o alegere decentă pentru majoritatea dezvoltatorilor. Cu excepția cazului în care scrieți cod pentru aplicații de redare video. Sau, dacă nu aveți nevoie să gestionați obiecte multimedia grele de date, probabil că nu veți avea nevoie de o mare cantitate de spațiu de stocare.

Cu toate acestea, dacă aveți nevoie de încă ceva mai mult spațiu, planul comun de hosting al Hostingerului include stocare și lățime de bandă nelimitate și costă doar 2,15 USD / lună. În scopuri de dezvoltare, poate doriți să aveți un control complet asupra software-ului și securității serverului dvs.

În acest caz, vă recomandăm să optați pentru unul dintre pachetele VPS server extrem de accesibile pentru Hostinger. Acestea oferă acces root și încep cu doar 3,95 USD / lună.

Hostinger vă oferă acces SSH, protecție hot-link, manager de cache și integrare GIT. Aceste caracteristici îl fac mai mult decât un mediu perfect pentru tot felul de dezvoltatori.

Hostinger, cel mai bun loc de învățare și de ajutor

Hostinger oferă îndrumări excelente despre modul de configurare a diferitelor pachete de codare pe serverul dvs. Există peste 300 de tutoriale care vă spun despre pro și contra diferitelor kituri de dezvoltare și oferă instrucțiuni de instalare pas cu pas.

Și dacă acest lucru nu este suficient, puteți contacta asistența clienților Hostinger 24/7 prin chat live. Din păcate, Hostinger nu oferă asistență telefonică. Totuși, acesta nu este sfârșitul lumii. Oricum, problemele complicate ale dezvoltatorilor sunt adesea mai bine abordate peste text.

Dacă doriți un furnizor de hosting cu prețuri ieftine și funcții excelente pentru dezvoltatori, nu căutați mai departe de Hostinger.

A2 Hosting, găzduire web cu opțiunea Turbo Boost

Când vă aflați în mijlocul unei sarcini de programare dificile, nu este nimic mai rău decât o interfață cu răspuns lent. Nu este ceva ce veți experimenta des cu A2 Hosting. Acest furnizor oferă găzduire web rapidă și stabilă pentru dezvoltatori.

Datorită utilizării stocării SSD, incluziunii sale gratuite CloudFlare și a opțiunii Turbo Boost, timpii de răspuns ai serverului A2 Hosting au putut să mențină aproximativ 200-300ms. Mai mult, puteți alege locația centrului de date pentru a minimiza latența atunci când vă conectați.

Turbo Boost este o opțiune plătită care vă va costa în jur de 11 dolari pe lună în plus, cu planul Lite.

Planurile încep de la 1,98 USD / lună și vin cu stocare și lățime de bandă nelimitate. Acestea includ, de asemenea, un certificat SSL gratuit și posibilitatea de a găzdui 2 website-uri.

Ca dezvoltator, este posibil să doriți doar să utilizați serverul dvs. pentru a scrie cod, dar este plăcut să aveți libertatea de a găzdui și o pagină accesibilă publicului.

Dacă aveți deja un website sau un proiect web care rulează, A2 Hosting vă va transfera complet gratuit. Și pentru dezvoltatori, este important să faceți backup pentru datele dvs. Din fericire, aici veți primi o rezervă de zi cu zi automată gratuită.

Vă oferă chiar și o garanție impresionantă de returnare a banilor. Dacă dintr-un anumit motiv nu mai doriți să aveți afaceri cu A2 Hosting, vă va returna banii rămași. Se poate vedea astfel angajamentul față de satisfacția clienților.

A2 Hosting, dezvoltat focalizat

În ceea ce privește mai multe caracteristici axate pe dezvoltator, puteți programa în MySQL, Ruby, PHP, PostgreSQL și multe altele. De asemenea, veți primi mai multe versiuni de PHP de la 4.4 la 7.3.

Lista limbajelor de programare și software acceptate este destul de vastă aici, inclusiv JRuby, OpenBD și Curl. Și dacă doriți să citiți, există o mulțime de tutoriale disponibile pe centrul de asistență A2 Hosting.

A2 Hosting oferă una dintre cele mai bogate funcții de găzduire pentru dezvoltatorii de pe această listă. Cu un preț decent, obțineți atât securitate, cât și viteză.

Concluzie găzduire web pentru dezvoltatori

Alegerea dintre cele 6 gazde pe care le-am enumerat mai sus ar trebui să fie puțin mai ușoară acum. Dar, ca întotdeauna, vă recomandăm să vă concentrați pe nevoile personale pentru a vă ajuta să alegeți.

Nu trebuie să fie cea mai bună găzduire în general, ci asigurați-vă că este cea mai bună opțiune de găzduire pentru dvs. Nevoile dvs. vor dicta alegerea corespunzătoare serviciilor oferite de furnizorii enumerați.

Dacă credeți că am ratat o companie minunată care oferă găzduire web pentru dezvoltatori, vă rog să-mi spuneți despre ele comentând mai jos!

This Post Has 0 Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *