skip to Main Content

Antispam

Ce este spam?

În contextul mesajelor electronice, SPAM-ul se referă la mesaje nesolicitate, în vrac sau nediscriminate, de obicei trimise în scop comercial.

SEO Services Plus https://vpsssl.com are o politică de SPAM cu toleranță zero.

Filtrare automată de spam

Sistemele de mesagerie https://vpsssl.com scanează automat toate mesajele de e-mail primite și filtrează mesajele care par a fi spam.

Probleme cu filtrarea spamului

Niciun sistem de filtrare a mesajelor nu este exact 100%, iar din când în când mesajele legitime vor fi filtrate de sistemele https://vpsssl.com.

Dacă credeți că acest lucru s-a întâmplat cu un mesaj pe care l-ați trimis, vă rugăm să sfătuiți destinatarul prin alt mijloc.

Puteți reduce riscul ca un mesaj să fie prins de filtrele de spam, trimițând mesajul în text simplu (adică fără HTML), eliminând fișierele atașate și asigurându-vă că mesajele dvs. sunt scanate cu privire la malware înainte de expediere.

Primirea mesajelor nedorite de la https://vpsssl.com

În cazul în care (este puțin probabil) primiți vreun mesaj de la https://vpsssl.com sau trimis folosind sistemele https://vpsssl.com care pot fi considerate spam, vă rugăm să contactați https://vpsssl.com folosind detaliile de mai jos și problema va fi investigată.

Modificări ale acestei politici anti-spam

https://vpsssl.com poate modifica în orice moment această politică anti-spam, publicând o nouă versiune pe acest site web.

  • Compania: SEO Services Plus
  • Localitatea: Alba Iulia
  • Email: office[at]seo.org.ro
  • Mobil: 0754 308 781