skip to Main Content
Alternative Bluehost, 4 opțiuni pentru hosting WordPress
Alternative Bluehost, 4 opțiuni pentru hosting WordPress
Hosting
1. Alternative Bluehost, opțiuni pentru hosting WordPress
2. VPS Server, Istorie și Prezentare
3. Server dedicat, Când ar trebui să investesc într-un server dedicat?
4. SMTP, modalitatea de funcționare a celui mai utilizat protocol
5. Hosting în industria website-urilor pentru adulți, cei mai buni furnizori
6. Securitatea cibernetică, cele mai comune amenințări și cum le putem evita
7. XPath, un nou tip de atac de care trebuie să ne ferim
8. Securitatea sistemelor instituțiilor de învățământ
9. Găzduire web pentru dezvoltatori, informații și opțiuni
10. Găzduire Magento
11. Phishing, furturile de identitate
12. Plesk vs cPanel, ce aspecte trebuie luate în considerare
13. Securitate VPS, secretele pe care le poți utiliza în propriul beneficiu
14. Shared hosting, informații și prezentare pentru începători
15. GDPR (Regulamentul general privind protecția datelor)
16. Domenii, care este diferența dintre numele de domeniu și hosting
17. Găzduirea mai multor domenii, opțiuni și furnizori ai acestor servicii
18. Termeni Linux, 10 noțiuni cruciale pe care ar trebui să le cunoașteți
19. Guest posting, ghidul complet pentru bloggeri în 2020

Alternative Bluehost, opțiuni pentru hosting WordPress

Alternative Bluehost, opțiuni pentru hosting WordPress. Platforma WordPress, este unul dintre cele mai ușor de utilizat sisteme de gestionare a conținutului (CMS), cât și unul dintre cele mai puternice. Cu toate acestea, pentru a-ți elibera potențialul maxim, ai nevoie de un furnizor de hosting bun.

Deși Bluehost poate fi popular, este posibil să nu fie cea mai bună opțiune pentru Dvs., dacă folosiți WordPress. Iată cele mai bune alternative Bluehost și de ce s-ar putea să doriți să le și încercați.

În acest articole, vom discuta în primul rând avantajele și dezavantajele Bluehost, apoi vom analiza primele patru alternative Bluehost, pentru găzduirea WordPress. În cazul în care vă grăbiți și doriți doar o recomandare, iată versiunea scurtă:

Alternative Bluehost pentru WordPress

Ce este în neregulă cu Bluehost?

Multă vreme, Bluehost a fost singura gazdă pe care WordPress.org a recomandat-o vizitatorilor săi și este ușor de înțeles de ce. Este unul dintre cei mai mari furnizori de găzduire din întreaga lume și are o istorie de peste zece ani.

În ciuda unor controverse anterioare, compania și-a menținut o reputație bună în rândul utilizatorilor noi. Așa cum demonstrează sondajele noastre exhaustive de găzduire WordPress, Bluehost a fost în top.

Ce spun sondajele Bluehost!

Acesta a fost clasat drept unul dintre cele mai proaste companii de hosting, atunci când a fost vorba despre optimizarea platformei WordPress, reușind doar să bată HostGator. S-a dovedit că sprijinul a lipsit atunci când a fost vorba de cunoștințe specifice WordPress.

Bluehost a obținut cea mai slabă evaluare din rândul tuturor companiilor de hosting chestionate atunci când a fost vorba de satisfacția clienților în raport cu costurile.

Bluehost „a murit” ultima dată când a fost vorba de fiabilitate, dar a reușit să bată DigitalOcean din punct de vedere al ușurinței în utilizare. Pentru noi nu este performanță să bați DigitalOcean!

Este suficient să spunem că, Bluehost a luat „bătaie” când a răspuns la întrebarea:

Cum de rămâneți atât de populari când mulți dintre utilizatorii Bluehost sunt nemulțumiți?

Răspunsul poate sta în popularul său program de afiliere, care a plătit anul trecut o sumă mare de 5 milioane de dolari participanților săi. La 65 de dolari pe sesizare, se obțin aproximativ 77.000 de clienți noi, care și-au găsit drumul către Bluehost prin recomandări plătite.

Clienții noi Bluehost

În plus, întrucât serviciul este atât de popular în rândul utilizatorilor noi, este important să se considere că o bună parte din ei nu sunt familiarizați cu ceea ce constituie un bun furnizor de hosting. Chiar dacă se întâmplă, migrarea unui site web poate fi o afacere obositoare și poate descuraja clienții nemulțumiți să caute în mod activ alternative Bluehost.

Cu toate acestea, în ciuda neplăcerilor sale, Bluehost oferă opțiuni de securitate solide și o mulțime de integrări cu aplicații terțe. Având în vedere acest lucru, haideți să discutăm alternativele Bluehost.

Înainte de a ne hotărâ în alegerea unei companii de hosting, dorim să explicăm un moment despre selectarea acestor alternative. Aceste patru alternative Bluehost, au apărut ca unele dintre cele mai bune alegeri din sondajele noastre de găzduire WordPress. Poate că și Dvs., ați fost cel care ne-ați ajutat să venim cu această listă.

Alternative Bluehost, haideți să aruncăm o privire

1. SiteGround (www.siteground.com)

SiteGround se clasează constant ca una dintre cele mai bune alternative Bluehost pentru tot felul de utilizatori. Planurile sale de găzduire WordPress, au un preț rezonabil și pot merge cu succes la majoritatea altor furnizori atunci când vine vorba de funcționalitate.

Planurile SiteGround WordPress, sunt prezentate în mod realist, fără a face promisiuni de stocare sau trafic nelimitat. De exemplu, planul lor cel mai ieftin – denumit în mod corespunzător StartUp – este recomandat pentru aproximativ 10.000 de vizite pe lună și vine cu 10 GB spațiu SSD.

De ce SiteGround este mai bun decât Bluehost

Prețuri – 3,95 USD, 5,95 USD, 11,95 USD pe lună.

Caracteristici

 • Viteze rapide de încărcare datorită tehnicilor avansate de cache.
 • Copii de rezervă automatizate și actualizări WordPress (inclusiv plugin-uri).
 • Configurarea gratuită a rețelei de livrare a conținutului CloudFlare (CDN).
 • Monitorizarea securității vulnerabilităților WordPress.
 • Planurile GrowBig și GoGeek vă permit să creați copii de înregistrare a site-urilor dvs. cu un singur clic.
 • Un certificat SSL gratuit.

Când să utilizați SiteGround

Utilizați SiteGround atunci când căutați un serviciu stabil care să poată face față nevoilor unice ale site-ului dvs. WordPress, de la început până la maturitate. SiteGround oferă prețuri rezonabile, un serviciu excelent de asistență, viteze rapide de încărcare și funcții fantastice pentru utilizatorii WordPress.

WP Engine (www.wpengine.com)

În timp ce ambele alternative Bluehost anterioare oferă planuri de găzduire pentru diverse platforme, WP Engine este și el potrivit pentru WordPress. Acestea sunt dedicate să ofere cea mai bună experiență posibilă pentru utilizatorii WordPress, datorită unei echipe de asistență cu experiență, o arhitectură robustă și standarde ridicate de securitate.

Prețuri – 35 $, 115 $, 290 $ pe lună, precum și planuri personalizate pentru clienți mai pretențioși.

Caracteristici

 • 24 de ore, suport centrat pe WordPress.
 • Măsuri de securitate ridicate, inclusiv multiple firewall-uri și scanări periodice de malware.
 • Tehnologia EverCache permite viteze rapide de încărcare.
 • Oferă date privind performanța site-ului tuturor clienților.
 • Copii de rezervă zilnice pentru site-urile dvs. WordPress.

Când să utilizați WP Engine

Având în vedere prețurile sale peste medie, WP Engine ar trebui să fie luat în considerare de clienții serioși. WP Engine este potrivit în ceea ce privește dezvoltarea proiectelor pe platformă WordPress. WP Engine oferă proprietarilor de site-uri WordPress o platformă fiabilă, capacitatea de a crește și securitatea robustă a datelor sensibile.

This Post Has 0 Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.