skip to Main Content

Acord de afiliere

Acest acord („Acord”) descrie termenii și condițiile pentru participarea la Programul de afiliere cu companiile de hosting. Termenii „afiliat”, „dumneavoastră” și „dvs.” se referă la dvs., persoana care solicită să participe la programul nostru de afiliere. „Noi” și „nostru” se referă la afilierea cu companiile de hosting.

Voi și noi suntem părți independente și sunteți de acord că prezentul acord nu va crea nicio formă de parteneriat sau relație angajator-angajat între noi. Dacă acceptați acest Acord în numele altei persoane sau al unei companii, sunteți de acord că aveți autoritatea de a le aproba.

ÎNREGISTRARE ȘI UTILIZARE

Pentru a fi eligibil pentru a participa ca afiliat, trebuie să aveți cel puțin 18 ani (18) ani și să aveți un ID sau un număr de securitate socială valabil. În timpul procesului de înregistrare, vi se poate cere să furnizați anumite informații. În furnizarea acestor informații, reprezentați și sunteți de acord că toate informațiile sunt și vor rămâne, veridice și actuale.

Ne rezervăm dreptul de a determina dacă sunteți eligibil sau de a încheia participarea cu noi în orice moment, fără notificare. Ne rezervăm dreptul de a vă rezilia contul în orice moment, fără notificare sau motiv, dar, în mod specific, putem face acest lucru dacă dvs. sau site-ul dvs. încalcă orice termen al prezentului Acord sau orice lege aplicabilă.

Încetarea contului dvs. pentru încălcarea legii poate include renunțarea la orice compensație datorată.

DURATA ACORDULUI ȘI CONCLUZIILE ACORDULUI

Prezentul Acord va începe după acceptarea cererii dvs. de afiliere și se va încheia atunci când va fi reziliat de oricare dintre părți, dar putem înceta acest acord în orice moment, fără notificare, pentru încălcarea legii.

Încetarea poate avea loc în orice moment, cu sau fără cauză, dându-i celeilalte părți o notificare scrisă a rezilierii în conformitate cu prezentul Acord. Odată ce Acordul este încheiat, vă veți înceta imediat participarea la site, veți elimina orice oferte, conținut, link-uri sau reclame care v-au fost furnizate de noi sau de agenții de publicitate.

Odată încheiat, veți pierde orice drepturi la orice compensație de la data încetării.

De asemenea, putem respinge orice cerere dacă sunteți dintr-un stat care impune în prezent un impozit pe vânzarea de bunuri sau servicii de către afiliați (adică impozit pe venit) și agentul de publicitate nu dorește să-și promoveze produsele în acest stat prin intermediul dvs.

MODIFICARE

Putem modifica oricare dintre termenii și condițiile din prezentul acord în orice moment și la discreția noastră, indiferent de disimilaritate care poate apărea între versiunea modificată a acordului și versiunea inițială.

Aceste modificări pot include, dar nu se limitează la modificări în sfera de aplicare a taxelor de trimitere disponibile, programelor de taxe, procedurilor de plată și regulilor referitoare la programul nostru de afiliere.

Dacă oricare dintre modificări vă sunt inacceptabile, trebuie să încetați imediat prezentul acord și să ne anunțați despre această notificare; nu trebuie să participați în continuare la programul de afiliere.

Prin continuarea participării la program în urma postării unui anunț de schimbare sau a unor modificări la prezentul acord, indicați că acceptați modificările și sunteți de acord să le respectați.